Sancho

Sancho
De Vereniging op het gebied van zelf maak mode

Zoeken in deze blog

dinsdag 29 januari 2013

Double face fleece verwerken

Foto 1
Foto 2
Op Sancho heb ik gelezen ho je double face fleece kunt verwerken. En dit is de site waar ze naar verwijzen.
Nu mijn vraag. Ik ben begonnen aan mijn project. Ik heb de foto's erbij gepakt. Mijn Spaans is niet zo goed, en de vertaling van Google hielp me ook niet verder. En als ik doe wat op de foto's staat, dan ziet het er heel anders uit. Ik probeer uit te leggen wat ik heb gedaan, misschien dat iemand weet wat ik fout doe:
Foto 1: Ik heb 2 stukken (groen/blauw en zwart) aan elkaar gestikt (gkoe=groen/blauw). 

Foto 3
Dan bij de achterkant (zwart=niet goede kant) de dubbele fleece laag losgemaakt. De binnenste (groen/blauw) korter afgeknipt (zie foto 2). De buitenste fleece (=zwart) dubbelgevouwen en dan op elkaar gespeld om aan elkaar te naaien. Maar dan zit er een hele dikke bobbel stof en die lijkt niet op de plaatjes. Ik durf de buitenste laag niet korter te knippen want dat kan ik het niet meer dubbel vouwen en aan elkaar naaien.
Ik ben benieuwd naar jullie tips
Foto  4
Het is gelukt de bolero is klaar. Dankzij sancho-power. Het is heel eenvoudig als je het weet :). Je moet de 2 lagen losmaken van elkaar. Dan alleen de binnenkant naaien. De buitenkant naai je aan elkaar met een inslag. Alleen vindt mijn naaimachine de lijmlaag niet zo leuk. Hoe kan  ik daar het beste mee omgaan?

Geen opmerkingen: