Sancho

Sancho
De Vereniging op het gebied van zelf maak mode

Zoeken in deze blog

donderdag 29 september 2011

Mobielhoesjes voor M.


Voor mijn nichtje had ik een mobielhoesje beloofd, met oud hollands motief. Voor de zekerheid er 2 gemaakt, maar bij beide was ik niet zeker van de maat. De rechter is nu in gebruik bij mijn zus. En de linker moet toch iets kleiner worden gemaakt. Nu nog even de reactie horen van mijn nichtje.

vlaggetjeslijn


Weer zo'n never ending story project. Maar nu heb ik hem eindelijk afgerond. De vlaggetjeslijn voor verjaardagen.

zondag 25 september 2011

Tas door K.



K. is weer actief aan het naaien. Dit keer heeft ze zelfs alleen achter de naaimachine gezeten en dus zelf genaaid. Erg leuk. Ze heeft de tas helemaal zelf verzonnen. Het hengsel is gemaakt door te vingerbreien. Ze heeft het aan al haar vriendinnen geleerd.

zaterdag 24 september 2011

Mobielhoesje door K.


Hij lag al een hele tijd, maar nu heeft ze hem eindelijk afgemaakt: het mobielhoesje voor oma R. Ze is er zelf erg blij mee. En dat begrijp ik wel, hij is goed gelukt. Deze keer heeft ze ook de naaimachine gebruikt. De vorige keer niet.

dinsdag 20 september 2011

Leren slofjes


Ik ben echt mijn niet afgemaakte projecten aan het afronden. Dat voelt lekker.
Nu 3 leren slofjes afgerond. Gelukkig waren er weer 3 kindjes geboren.
Dus die ga ik nu geven als kraamcadeautjes. Vind ik erg spannend. K. wilde ook graag slofjes voor haar knuffel, dus mijn eerste probeersel dat ik van fleece maakte, draagt haar knuffel nu. De eerste ontvanger was erg blij.

zondag 4 september 2011

Zakje voor knuffel



De dochter van mijn vriendin houdt zoveel van haar knuffel dat ze hem helemaal kapot geknuffeld heeft. Eigenlijk alleen het hoofd is nog toonbaar. Maar zonder knuffel kan ze niet slapen. Samen met mama heeft ze deze stof uitgezocht. En ik heb er een zakje van gemaakt. Nu kan de knuffel in het zakje bewaard worden en kan ze er toch nog mee slapen.